Handige links

Wil je meer weten over leren en ontwikkelen? Op deze pagina vind je handige links naar allerlei informatie over persoonlijke ontwikkelen en carrieremogelijkheden bij het Rijk.

De Rijkscampus Online

Om continu te leren en relevant te blijven heb je reflectie, kennisdeling en debat nodig.

Wil je graag vakinhoudelijke kennis en informatie uitwisselen met vakgenoten over het leren en ontwikkelen in het Rijk?  Sluit dan aan bij de Rijkscampus Online. Het collegiale platfrom van L&O professionals Rijk.

Surf naar www.RijkscampusOnline.nl

ARAR

De Rijksoverheid kent scholingsfaciliteiten voor al haar medewerkers. De formele basis ligt vast in artikel 59 van het Algemeen Rijksambtenarenreglement (ARAR).

Leer-Rijk

Leer-Rijk biedt diverse zoekmogelijkheden zoals zoeken op competentie, functiefamilie en cursuslocatie. Deze database is te bereiken via www.leer-rijk.nl.

A+O fonds Rijk

Je wilt jezelf verder ontwikkelen en hoe pak je dat praktisch aan? Het A+O fonds Rijk biedt diverse praktijkgerichte trainingen aan. Bekijk ook de website Werken aan jouw toekomst.

Rijkstalentencentrum

Weet je nog niet wat de volgende stap is in je loopbaan, dan kun je terecht bij het Rijkstalentencentrum.

Functiegebouw Rijk

Om je functie en andere functies te bekijken en te bezien welke loopbaanstappen en ontwikkeling daarbij hoort kun je terecht op het Functiegebouw Rijk.

Mobiliteitsbank

Ben je klaar voor een volgende stap, bekijk dan het aanbod van actuele (tijdelijke) vacatures bij de Rijksoverheid op de Mobiliteitsbank.