Webinars brengen de wereld # dichterbij

Verleden week hebben we een interessante Rijkscampus bijeenkomst gehad.  Tijdens het Open Space moment vertelde Charlotte Staat (Bureau ABD en BZ) over een webinar experiment. Zij nodigt ons uit deel te nemen. We willen jullie deze uitnodiging natuurlijk niet onthouden:

Webinar: “How to eat the #BREXIT-cake”

27 januari 2017

Locatie: online, te volgen waar u wilt

Brexit, de opkomst van Trump, en disruptive politics zijn onderwerpen die ook op uw functie van invloed kunnen zijn. Daarom organiseert Bureau ABD, samen met de Academie voor Internationale Betrekkingen, een serie webinars over de impact van buitenlandse actualiteit op Nederland. Volgende week vrijdag geven we het eerste webinar, over de Brexit.

We hebben al veel aanmeldingen, maar het mooie van een webinar is dat er heel veel ruimte is: het is een online seminar waaraan u via uw eigen PC of Ipad kunt deelnemen. Daarom bent u van harte welkom om op vrijdag 27 januari in gesprek te gaan met Simon Smits, Nederlandse ambassadeur in het Verenigd Koninkrijk.

Van 13.30 - 14.30 uur is Smits de spreker op het eerste webinar: 'How to eat the Brexit cake', waarin hij in een uur de invloed van Brexit op Engeland en Europa behandelt. Als deelnemer aan het webinar kunt u via de chatfunctie meepraten.

Webinars

Deze webinars zijn een kans voor de doelgroep van Bureau ABD om op een laagdrempelige en interactieve manier in contact te komen met sprekers die meestal minder snel zijn te bereiken.

De volgende webinars gaan over Trump’s rise to power (10 februari), interne veiligheid (24 februari), en disruptive politics en leiderschap (10 maart).

Praktische informatie

Datum: vrijdag 27 januari 2017
Aanvang: inloggen vanaf 13.25 uur
Einde: 14.30 uur

Na aanmelding ontvangt u de link om deel te kunnen nemen.

U kunt zich aanmelden via abdbijeenkomsten@minbzk.nl.